• Pemrosesan bubut CNC lan otomatis
  • Auto bagean casting casting
  • Aksesoris alat casting mati
  • Komunikasi bagean casting casting
  • Babagan Kita
Dongguan Yiwei Precision Hardware Co., Ltd. didegaké ing taun 2010. Wiwit didegaké, kita mesthi fokus karo pelanggan, ngetrapake kabeh kekuwatan, lan nyukupi kebutuhan pelanggan. Liwat upaya terus-terusan, kita wis nggawe rantai industri lengkap saka desain lan pangembangan produk, produksi produk nganti dandan proses produk ing babagan casting mati alloy seng-aluminium, penempaan produk tembaga-aluminium, mesin CNC, lsp. Perusahaan duwe 5.000 ton peralatan tempa, 3.000 ton peralatan tempa, 1.250 ton peralatan die-casting paduan aluminium, 280 ton peralatan die-casting, lan 88 ton peralatan die-casting paduan aluminium. 10 set 850 / 650CNC, 3 set pusat mesin papat sumbu, 4 set mesin bubut CNC, 4 set mesin inti, sing bisa nyipta produksi lan pangembangan produk macem-macem pelanggan; bisa nyukupi kabutuhan pangembangan pelanggan wiwit saka produk sing sederhana nganti kompleks. Ing lapangan forging, perusahaan kita duwe tim pangembangan sing kuat, lan njaga kerjasama jangka panjang lan riset mendalam karo para ahli industri. Dheweke duwe pengalaman akeh ing bidang kendaraan energi anyar lan perawatan medis.